Awkward space, an uncomfortable window and a structural issue were at the forefront of this project.  A drab sitting room, master bedroom with two small closets and a bathroom sized for a small child were all opened up.  A previous structural issue was corrected by resupporting the floor and opening up the ceiling which created a highly desirable cathedral effect in the bathroom.  A window allowing light in but still providing privacy was custom designed.  It also served as a backdrop for a leaded glass window to hang in front as a sentimental statement piece from the client’s childhood home.  A skylight was added over the large walk-in shower to provide more natural light.  Clean and refined finishes let this light and airy design shine.


... Inspiring Home Design

​​Bellissimo Designs

Architectural Appeal

  Spa Experience       Culinary Collaboration       Tuscan Dream

                   Sea Glass Escape       Hip Oasis